Haluk Levent, çocukluk hayalini Rus Kızılordu Korosu ile gerçekleştirdi - Haber 1Haber 1

Haluk Levent, çocukluk hayalini Rus Kızılordu Korosu ile gerçekleştirdi

Haluk Levent, Rus Kızılordusu Korosu eşliğinde Ankara’da konser verdi.

ANKARA (AA) – ATO Congresium’daki konser, Kızılordu askerlerinin taşıdıkları Türk ve Rus bayraklarını sahneye yerleştirmeleriyle başladı.

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Aleksei Erkho, yaptığı açılış konuşmasında, iki ülke arasındaki iyi ilişkilere dikkati çekerek, “Rusya ve Türkiye arasındaki ilişki, bitmeyen bir şarkı gibi.” dedi.

Haluk Levent’in aralarında Çanakkale Türküsü ile Harbiye ve İzmir marşlarının da bulunduğu Cumhuriyet marşlarını seslendirdiği konserde, Rus marşlarına da yer verildi.

Ankaralılar konsere yoğun ilgi gösterdi.

01 Ekim 2021 - 15:27

Haluk Levent, Rus Kızılordusu Korosu eşliğinde Ankara’da konser verdi. ANKARA (AA) – ATO Congresium’daki konser, Kızılordu askerlerinin taşıdıkları Türk ve Rus bayraklarını sahneye yerleştirmeleriyle başladı. Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Aleksei Erkho, yaptığı açılış konuşmasında, iki ülke arasındaki iyi ilişkilere dikkati çekerek, “Rusya ve Türkiye arasındaki ilişki, bitmeyen bir şarkı gibi.” dedi. Haluk Levent’in aralarında Çanakkale Türküsü ile […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.