"İBB'nin bizden önce sıfır yurdu vardı" - Haber 1Haber 1

“İBB’nin bizden önce sıfır yurdu vardı”

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, TÜVGA ile ilgili tartışmaları değerlendirdi. İmamoğlu, “Bizden önce İBB’nin sıfır yurdu vardı” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, TÜGVA tarafından kullanılan taşınmazlar hakkında konuştu. İmamoğlu, “İBB’nin yurt yatak sayısı sıfırdı. Bunun sebebi ne? İşte o bahsettiğiniz isimde olan vakıflara ve derneklere imkan sağlanıyordu.” dedi.

 

 

 

12 Ekim 2021 - 18:02

  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, TÜVGA ile ilgili tartışmaları değerlendirdi. İmamoğlu, “Bizden önce İBB’nin sıfır yurdu vardı” dedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, TÜGVA tarafından kullanılan taşınmazlar hakkında konuştu. İmamoğlu, “İBB’nin yurt yatak sayısı sıfırdı. Bunun sebebi ne? İşte o bahsettiğiniz isimde olan vakıflara ve derneklere imkan sağlanıyordu.” dedi.      

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.