“İklim değişikliği için harekete geçin” protestosunda renkli görüntüler - Haber 1Haber 1

“İklim değişikliği için harekete geçin” protestosunda renkli görüntüler

İngiltere’nin başkenti Londra’da binlerce kişi, 6 Kasım Küresel İklim Eylem gününde iklim değişikliği karşıtı gösteri düzenledi.

LONDRA (AA) – Başkentte Finsbury Circus Gardens’da toplanan farklı gruplardan göstericiler, ellerinde davullar ve
“İklim değişikliği için harekete geçin”, “Gelecek talep ediyoruz” yazılı pankartlarla Trafalgar Meydanına yürüdü.

Gösteriye katılan Ultra Ortodoks Yahudiler de “İsrail terör devletidir” yazılı pankartlar taşıyarak, İsrail’i protesto etti.

 

06 Kasım 2021 - 17:11

İngiltere’nin başkenti Londra’da binlerce kişi, 6 Kasım Küresel İklim Eylem gününde iklim değişikliği karşıtı gösteri düzenledi. LONDRA (AA) – Başkentte Finsbury Circus Gardens’da toplanan farklı gruplardan göstericiler, ellerinde davullar ve “İklim değişikliği için harekete geçin”, “Gelecek talep ediyoruz” yazılı pankartlarla Trafalgar Meydanına yürüdü. Gösteriye katılan Ultra Ortodoks Yahudiler de “İsrail terör devletidir” yazılı pankartlar taşıyarak, […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.