İmamoğlu'nun ses getiren 29 Ekim konuşması... - Haber 1Haber 1

İmamoğlu’nun ses getiren 29 Ekim konuşması…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıldönümünü, bir dizi etkinlikle kutladı. Sarıyer Maslak’taki Volkswagen Arena’da gerçekleştirilen etkinlikte, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet’in kuruluş süreci; muhteşem ışık, ses ve dans gösterileriyle canlandırıldı. Etkinlikte konuşma yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

Konuşmanın tamamı Haber1 Youtube kanalımızda:

Videonun tamamını izlemek için tıklayınız

30 Ekim 2021 - 15:14

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıldönümünü, bir dizi etkinlikle kutladı. Sarıyer Maslak’taki Volkswagen Arena’da gerçekleştirilen etkinlikte, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet’in kuruluş süreci; muhteşem ışık, ses ve dans gösterileriyle canlandırıldı. Etkinlikte konuşma yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.   Konuşmanın tamamı Haber1 Youtube kanalımızda: Videonun tamamını izlemek için tıklayınız

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.