Karabağ zaferinin 1. yılı için havai fişek gösterisi göz doldurdu - Haber 1Haber 1

Karabağ zaferinin 1. yılı için havai fişek gösterisi göz doldurdu

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de ve tarihi şehir Şuşa’da, Karabağ zaferinin 1. yılı dolayısıyla havai fişek gösterileri düzenlendi.

BAKÜ (AA) – Azerbaycan’daki “Zafer Günü” kutlamaları, akşam saatlerinde başlayan havai fişek gösterileri ile devam etti.

Karabağ’ın sembol şehri Şuşa’daki gösteri 10, Bakü’deki gösteri ise 15 dakika sürdü. Gösteriler, devlet televizyonundan canlı yayınlandı.

Bakü’deki gösteriyi binlerce kişi sokaklarda izledi. Bakülüler, Azerbaycan ve Türk bayraklarıyla çıktıkları sokaklarda bir taraftan havai fişek gösterisini coşkuyla izlerken, bir taraftan da sevinç gösterisinde bulundu.

 

 

08 Kasım 2021 - 21:55

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de ve tarihi şehir Şuşa’da, Karabağ zaferinin 1. yılı dolayısıyla havai fişek gösterileri düzenlendi. BAKÜ (AA) – Azerbaycan’daki “Zafer Günü” kutlamaları, akşam saatlerinde başlayan havai fişek gösterileri ile devam etti. Karabağ’ın sembol şehri Şuşa’daki gösteri 10, Bakü’deki gösteri ise 15 dakika sürdü. Gösteriler, devlet televizyonundan canlı yayınlandı. Bakü’deki gösteriyi binlerce kişi sokaklarda izledi. […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.