Palandöken Kayak Merkezi beyaza büründü - Haber 1Haber 1

Palandöken Kayak Merkezi beyaza büründü

Yaklaşık 3 bin 200 rakımlı Palandöken Dağı ile kış turizminin gözde mekanlarından Palandöken Kayak Merkezi de beyaza büründü.

ERZURUM (AA) – Kentte aralıklarla etkili olan sağanak, gece yüksek kesimlerde kara dönüştü.

Kar kalınlığının 10 santimetreyi geçtiği bölgeye gelen bazı vatandaşlar, fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirmeye çalıştı.

Vatandaşlardan Yüksel Kemal Dürüst, AA muhabirine, kar yağışını keyifle izlemek için Palandöken’e geldiğini ve burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Karın Erzurum’a yakışan bir güzellik olduğunu vurgulayan Dürüst, yerli ve yabancı herkesi kayak merkezine davet etti.

 

 

11 Kasım 2021 - 9:28

Yaklaşık 3 bin 200 rakımlı Palandöken Dağı ile kış turizminin gözde mekanlarından Palandöken Kayak Merkezi de beyaza büründü. ERZURUM (AA) – Kentte aralıklarla etkili olan sağanak, gece yüksek kesimlerde kara dönüştü. Kar kalınlığının 10 santimetreyi geçtiği bölgeye gelen bazı vatandaşlar, fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirmeye çalıştı. Vatandaşlardan Yüksel Kemal Dürüst, AA muhabirine, kar yağışını keyifle […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.