Şok iddia! Ankara'da 9 yıldır kayıp olan iki kardeşi anneleri mi öldürdü? - Haber 1Haber 1

Şok iddia! Ankara’da 9 yıldır kayıp olan iki kardeşi anneleri mi öldürdü?

Ankara’da 9 yıldır kayıp olan iki kardeşin öldürülmesinin ayrıntıları ortaya çıktı…

ANKARA (AA) – Cinayetin detaylarını ifadesinde anlatan şüpheli anne Fahriye G, 2015’te evlendiği İbrahim T, üvey oğlu Arman T. ve 2019’da ölen babası İsmail G. ile cinayetleri planlayarak işlediklerini aktardı.

– Büyük oğlu Oğulcan Bertan Karaoğlu’nu 2011’de pompalı tüfekle öldürdüklerini, cesedi ve eşyalarını yaktıktan sonra hobi bahçesine gömüp üzerini seramikle ördüklerini itiraf eden anne, 2013’te başına sert cisimle vurarak öldürdükleri diğer oğlunu da aynı yöntemle gömdükleri Ayaş’taki hobi bahçesini sonradan sattıklarını anlattı – Fahriye G’nin ifadelerini doğrulayan İbrahim T. ve oğlu Arman T. ise çocukları dedelerinin öldürdüğünü, kendilerinin sadece gömülme işlemine yardımcı olduklarını iddia etti.

 

12 Ekim 2021 - 0:47

Ankara’da 9 yıldır kayıp olan iki kardeşin öldürülmesinin ayrıntıları ortaya çıktı… ANKARA (AA) – Cinayetin detaylarını ifadesinde anlatan şüpheli anne Fahriye G, 2015’te evlendiği İbrahim T, üvey oğlu Arman T. ve 2019’da ölen babası İsmail G. ile cinayetleri planlayarak işlediklerini aktardı. – Büyük oğlu Oğulcan Bertan Karaoğlu’nu 2011’de pompalı tüfekle öldürdüklerini, cesedi ve eşyalarını yaktıktan […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.