Tiyatro Keyfi, yeni sezona damga vuracak oyunlarla giriyor - Haber 1Haber 1

Tiyatro Keyfi, yeni sezona damga vuracak oyunlarla giriyor

Tiyatro Keyfi Sanat Yönetmeni Kemal Başar, eserlerine ve seyirciye güvendiklerini belirterek, farklı şehirlerde daha fazla oyunu izleyiciyle buluşturmak için çalıştıklarını söyledi. Yeni sezonda Amy Winehouse müzikali “Bana Amy De”, “Ted Bundy” ve “Öylesine Hikayeler” adlı oyunlarını izleyiciyle buluşturmaya devam eden Tiyatro Keyfi, aralıkta “Cyrano de Bergerac-Rock” kabaresini, ocakta ise Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla sahnelenecek “Tut Elimden Rovni” adlı eseri seyircilerle buluşturacak.

Tiyatro Keyfi, Ankara’da AST Bilkent Sahne, İstanbul’da Gayrettepe Kats Sahne ve Bursa’da Çeksanat Görükle Kültür Merkezi’nde sahnelediği oyunlarını, farklı şehirlerde de izleyiciyle buluşturmayı hedefliyor.

Kemal Başar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sene sezona hızlı bir giriş yaptıklarını, farklı şehirlerde daha fazla oyunu izleyiciyle buluşturmak için de çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

 

28 Ekim 2021 - 14:18

Tiyatro Keyfi Sanat Yönetmeni Kemal Başar, eserlerine ve seyirciye güvendiklerini belirterek, farklı şehirlerde daha fazla oyunu izleyiciyle buluşturmak için çalıştıklarını söyledi. Yeni sezonda Amy Winehouse müzikali “Bana Amy De”, “Ted Bundy” ve “Öylesine Hikayeler” adlı oyunlarını izleyiciyle buluşturmaya devam eden Tiyatro Keyfi, aralıkta “Cyrano de Bergerac-Rock” kabaresini, ocakta ise Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla sahnelenecek […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.