İşte günün abidik gubidik haberi: Yasemin Şefkatli hamile mi? - Haber 1Haber 1

İşte günün abidik gubidik haberi: Yasemin Şefkatli hamile mi?

Türkiye, nefesini tutmuş bu merakla bu haberi bekliyor! İdo Tatlıses ile Derya Tuna’nın oğulları İdo Tatlıses’in bir süredir Yasemin Şefkatli hamile mi?

Son Güncelleme :

21 Ağustos 2019 - 13:55

201 okunma
İşte günün abidik gubidik haberi: Yasemin Şefkatli hamile mi?

İdo Tatlıses ile Derya Tuna’nın oğulları İdo Tatlıses bir süredir Yasemin Şefkatli ile aşk yaşıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan çiftin paylaştıkları aşk pozlarındaki detay dikkatli gözlerden kaçmadı.

İdo Tatlıses'in sevgilisi Yasemin Şefkatli hamile mi?

2. Sayfa’nın haberine göre; İdo’nun sevgilisinin karnını tutması ve Yasemin Şefkatli’nin paylaştığı fotoğraflarda karnını göstermemesi ‘hamilelik’ iddialarını gündeme getirdi.

Yasemin Şefkatli‘nin geçtiğimiz gün sevgilisi İdo ile çektiği videoda ‘kuaförünüz kim?’ sorusuna verdiği yanıt da kafaları karıştırdı. Tüm Türkiye’nin büyük bir merakla beklediği bu sorunun cevabı, belli oldu.

Peki Yasemin Şefkatli, gerçekten hamile mi?

Şefkatli, bir soru üzerine, “Düzenli gittiğim bir kuaförüm yok. Farklı farklı yerlere gidiyorum. Uzun süredir saçımı da boyatmıyorum” dedi.

Yani, yanisu şu: Şefkatli hamile değilmiş…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.