Haluk Bilginer ve ekibinden Cübbeli Ahmet 'remixi': 'Öp beni, yut beni....' - Haber 1Haber 1

Haluk Bilginer ve ekibinden Cübbeli Ahmet ‘remixi’: ‘Öp beni, yut beni….’

Son Güncelleme :

04 Aralık 2021 - 18:14

4.563 okunma
Haluk Bilginer ve ekibinden Cübbeli Ahmet ‘remixi’: ‘Öp beni, yut beni….’
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün konuşmasında geçen “Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni. Manyak manyak işler” sözlerinden uyarlanan remix parça, Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi ekibi tarafından seslendirildi.
Video sosyal medyada kısa sürede onbinlerce kişi tarafından izlendi…
Cübbeli Ahmet Hoca diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün bir konuşmasında söylediği, “Şarkıcı çıkıyor, ‘1.400 tane eserim var’ diyor. Çalakalem yazmış bir şeyler, manyak manyak manyak şeyler. Ne kadar salak manyak aptal varsa müşteriler. Milyonlar satıyormuş. Mevzu ne? Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni… Manyak manyak işler” sözlerden uyarlanan remix video sosyal medyada viral olmuştu.

Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi ekibi, bu sözlerden yola çıkarak konuşmayı tiye alan bir video klip hazırladı. Klip kısa sürede sosyal medyada binlerce paylaşım aldı.

CÜBBELİ AHMET HOCA NE DEMİŞTİ?

Klibin ardından Cübbeli Ahmet’in söz konusu konuşması da gündeme geldi…

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.