Özge'nin bebek heyecanı büyüyor - Haber 1Haber 1

Özge’nin bebek heyecanı büyüyor

Son Güncelleme :

01 Kasım 2021 - 16:41

4.684 okunma
Özge’nin bebek heyecanı büyüyor

Hamile Özge Özpirinçci için doğumda geri sayım başladı! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Burak Yamantürk ile Bozburun’da sade bir nikah töreni ile evlenen Özge Özpirinçci, “İlk ve Son” dizisini çekerken hamile olduğunu öğrenmişti.

Sağlığının çok iyi olduğunu ve kızının kendisini hiç yormadığını ifade eden oyuncu, dinlenmeye devam ediyor.

Anne olmak için gün sayan Özge Özpirinçci, Mert Vidinli ve Aslıhan Doğan ile buluştu.

Mert Vidinli, sürpriz buluşmanın fotoğrafını “Anneleri buluşturdum Aslıhan’dan mini tüyolar” notu ile Instagram’da paylaştı.

Özge Özpirinçci anne olmak için gün sayıyor

7,5 aylık hamile olan Özge Özpirinçci’nin kısacık kestirdiği saçları dikkatlerden kaçmadı.

“Projelere 1-2 yıl ara vereceğim”

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, Özge Özpirinçci, doğumdan sonra bir süre projelerde yer almak istemiyor. 1-2 yıl ara verebileceğini ifade eden oyuncu, “Bir süre çalışmak istemiyorum. Hatta o yüzden işler arka arkaya geldi. Hamile hamile sete gider oldum. Ama İlk ve Son’u yapmadan doğursaydım çok içimde kalırdı. Herhalde 1 sene oturmayı planlıyorum. Güzel proje gelirse ama belli olmaz” diyerek açık kapı da bıraktı.

Özge Özpirinçci'nin bebek heyecanı büyüyor - Magazin haberleri

“İsmi Üzüm olsun istiyorum”

Sosyal medyadan kızına Üzüm adını vermek istediğini yayınlayan Özge Özpirinçci, çevresinden bu isme pozitif yanıt alamadığı için mutsuz. Eşi Burak Yamantürk’ün de bu ismi reddettiği ortaya çıktı.

Özge Özpirinçci'nin bebek heyecanı büyüyor - Magazin haberleri

Oyuncu, arkadaşları ile bir arada yer alacakları bir düğün yapmayı da istediklerini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.