Kenan Doğulu, Beren'in performansına hayran kalmış - Haber 1Haber 1

Kenan Doğulu, Beren’in performansına hayran kalmış

Son Güncelleme :

03 Ocak 2020 - 23:59

264 okunma
Kenan Doğulu, Beren’in performansına hayran kalmış

Beren Saat, uzun bir aradan sonra internet dizisi “Atiye” ile setlerdeki yerini aldı. Saat’in Metin Akdülger ile sevişme sahnelerine kocası Kenan Doğulu’nun nasıl bir tepki göstereceği ise en çok merak edilen konuydu.

Magazin dünyasında en çok konuşulan internet dizisi Atiye, çok tartışılacak gibi gözüküyor. Zira Beren’in sevişme sahnelerini izleyen Kenan Doğulu’nun nasıl bir tepki göstereceği merak ediliyordu. Doğulu, eşine övgüler yağdırdı. Doğulu, Posta’da yayınlanan habere göre şöyle dediği ileri sürüldü: “Her sahnesi mükemmel. Beren’in performansına bir kez daha hayran kaldım. Onunla gurur duyuyorum. Dünya çapında bir oyuncu. Mehmet ile harika partner oldular.”

ATİYE’NİN KONUSU

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir.

(Posta)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.