Sunucu Ece Erken yasak ilişkisini açıkladı, magazinciler tartışmaya başladı - Haber 1Haber 1

Sunucu Ece Erken yasak ilişkisini açıkladı, magazinciler tartışmaya başladı

Son Güncelleme :

28 Şubat 2020 - 17:12

302 okunma
Sunucu Ece Erken yasak ilişkisini açıkladı, magazinciler tartışmaya başladı
1

Sunucu Ece Erken, geçtiğimiz günlerde Söylemezsem Olmaz programında evli ve 2 çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığını itiraf etmişti. Magazin dünyasından birçok kişi, bu konuyu tartışmaya başladı. İşte günün "abidik gubidik" tartışmasının detayları... Sabah Gazetesi'nin haberine göre birçok isimden eleştiri yağan Ece Erken'in bu itirafı sonrası Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç'ta köşesinden yazısında Ece Erken'i "Yaptığının adı hem yasalarımızda, hem inançlarımızda (İslam, Müslüman, Yahudi olun fark etmez, hepsinde) zina ve suç. Suçu teşvik etmek ise Türk Ceza Kanunu'nda bile suç." sözleri ile eleştirdi. Hıncal Uluç'un her kesimden destek gören sözleri sonrası 41 yaşındaki Ece Erken canlı yayında kurduğu cümlelerle "Hem suçlu, hem güçlü" dedirtti.

2

İşte evli Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk yaşayan Ece Erken'in tepki çeken o sözleri... Sanat camiasınında içinde bulunduğu birçok isimden eleştiri yağan Ece Erken'in bu itirafı sonrası Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç'ta köşesinden yazısında Ece Erken'i "Yaptığının adı hem yasalarımızda, hem inançlarımızda (İslam, Müslüman, Yahudi olun fark etmez, hepsinde) zina ve suç. Suçu teşvik etmek ise Türk Ceza Kanunu'nda bile suç." sözleri ile eleştirdi. Hıncal Uluç'un her kesimden destek gören sözleri sonrası 41 yaşındaki Ece Erken canlı yayında kurduğu cümlelerle "Hem suçlu, hem güçlü" dedirtti. İşte evli Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk yaşayan Ece Erken'in tepki çeken o sözleri...

3

"NAMUS BEKÇİLİĞİ YAPMIYORUZ" Biz programda ahlak dağıtmıyoruz. Namus bekçiliği yapmıyoruz. Geçmişte hatalarım oldu. Ama bu aşk ve aşkın cezası olduğuna inanmıyorum.

4

"EVLİLİĞİ BİTMİŞ OLAN BİRİYLE BERABERİM" Evliliği bitmek üzere olan biriyle beraberim. 9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar.

5

Bu açıklama üzerine Benan Mahmutyazıcıoğlu, eşiyle 27 Ekim 2019'da çekilmiş sarmaş dolaş pozunu paylaştı. Başından iki evlilik geçen Erken; önce Erdal Acar, ardından ise kardeşi Erdinç Acar'la aşk yaşayarak o dönem büyük tepki çekmişti.  

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.