Pınar Altuğ, evliliği ile ilgili yoruma çok kızdı - Haber 1Haber 1

Pınar Altuğ, evliliği ile ilgili yoruma çok kızdı

Son Güncelleme :

16 Ağustos 2020 - 21:27

160 okunma
Pınar Altuğ, evliliği ile ilgili yoruma çok kızdı

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncu Pınar Altuğ, kendisine gelen yorumları yanıtsız bırakmıyor. Altuğ, bu kez de bir takipçisinin, “Kimse evliliğinizin bu kadar sürmesini beklemiyordu” mesajına cevap verdi.

Pınar Altuğ, kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile 2008 yılında evlendi. Çiftin, bu evliliklerinden de Su adında bir kızları dünyaya geldi.

Altuğ, Yağmur Atacan’ın kendisine evlilik teklif etmesinin üzerinden 13 yıl geçtiğini duyurdu.

Eşiyle çekilen bir pozunu yayınlayan Altuğ, “15 Ağustos 2007’de iyi ki sana “evet” demişim canım kocam” notunu düştü.

Bu poza yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Kimse bu kadar sürmesini beklemiyordu” dedi.

Bu yorumu cevapsız bırakmayan Altuğ ise, “Biz başkaları için değil kendimiz için evlendik” dedi.

Altuğ geçtiğimiz günlerde, “Zaman zaman fevri tepikler veriyorum, birilerinin bizim gerçek insan olduğumuzu, bizim de incinebileceğimizi görmeleri gerekiyor. Yüz yüze sarf edemeyecekleri lafları klavye başında yazmaları bir yere kadar… Bu konuda hiç toleransım yok. Kızım ve kocam en kıymetli iki şey, onlara uzanacak dili koparırım.” şeklinde konuşmuştu.

Habertürk

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.