Mehmet Ali Erbil, sosyal medyadan paylaştı - Haber 1Haber 1

Mehmet Ali Erbil, sosyal medyadan paylaştı

Son Güncelleme :

21 Kasım 2020 - 19:00

81 okunma
Mehmet Ali Erbil, sosyal medyadan paylaştı

Kaçış sendromu hastalığı yüzünden ölümden dönen Mehmet Ali Erbil bir süredir evinde tedavi görüyordu. Mehmet Ali Erbil’den yeni bir paylaşım geldi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in dinlenirken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyadan paylaşıldı.

Kaçış sendromu hastalığı yüzünden uzun süre hastanede yatan ve ölümden dönen Mehmet Ali Erbil bir süredir evinde tedavi görüyordu. Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu ile ilgili son olarak gelen haberlerde yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak adına kök hücre tedavisine başladığı duyurulmuştu.

Mehmet Ali Erbilden haber var

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Kilyos’taki özel bir çiftlikte dinlendi. Ağustos ayında kök hücre tedavisi olan ünlü şovmene yakın dostları sanatçı Tolga Yüce ve Ercan Avşar eşlik etti.

Gün boyunca çiftlikte dinlenen Erbil, orman havası aldı.

Kelebek

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.