Aytemiz ve CarrefourSA, akaryakıtta indirim fırsatı sunuyor - Haber 1Haber 1

Aytemiz ve CarrefourSA, akaryakıtta indirim fırsatı sunuyor

Aytemiz ve CarrefourSA, akaryakıtta indirim fırsatı sunuyor

08 Ağustos 2023 - 17:01

ABONE OL

ANKARA (AA) – Aytemiz, CarrefourSA kartıyla alışveriş yapacak müşterilere motorin ve benzinde yüzde 3,5 indirim fırsatı başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aytemiz ve CarrefourSA iş birliğiyle başlatılan akaryakıt indirimi kampanyasında market alışverişini online veya mağazadan yapan bireysel CarrefourSA Kart sahipleri, benzin veya motorin alımlarında Aytemiz'de geçerli özel indirim tutarından yararlanabilecek.

31 Ağustos'a kadar geçerli kampanya kapsamında bireysel CarrefourSA Kart sahipleri, Aytemiz Vaay mobil uygulaması üzerinden Aytemiz istasyonlarında yapacakları motorin ve benzin alışverişlerinde yüzde 3,5 özel indirimden faydalanabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak isteyen CarrefourSA müşterilerinin Aytemiz Vaay uygulamasını indirip kaydolmaları yeterli olacak. CarrefourSA marketlerinde, CarrefourSA.com adresinde ve CarrefourSA online market uygulamasında bireysel CarrefourSA Kart ile tek seferde yapılan her 500 lira ve üzeri alışverişte fişin altında kişiye özel bir kod yer alacak.

İndirimden yararlanmak isteyen kullanıcılar, benzin veya motorin alışverişlerinden önce bu kodu Aytemiz Vaay mobil uygulamasında yer alan "Katılım Kodu Gir" alanına girerek her yakıt alımlarında Vaay Mobil Ödeme veya Vaay Araçtan Öde ödeme yöntemlerini kullanmaları halinde indirime sahip olabilecekler.

Ticari kartlar, diğer indirim kartları ve hediye çekleri kampanyada kullanılamayacak.

Alışverişlerin kampanyaya dahil olabilmesi için kullanıcıların bireysel CarrefourSA kartlarını kullanmaları gerekiyor. Bireysel CarrefourSA Kart'a alışveriş esnasında kasada, CarrefourSA Online Market uygulamasına kaydolarak ya da www.carrefoursakart.com sitesi üzerinden sahip olunabiliyor.

Kampanyaya dair detaylı bilgiye "www.carrefoursa.com/aytemiz" ya da "www.aytemiz.com.tr" adreslerinden ulaşılabilecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.