"Paycell Alışveriş Limiti" Trendyol’da - Haber 1Haber 1

“Paycell Alışveriş Limiti” Trendyol’da

“Paycell Alışveriş Limiti” Trendyol’da

05 Ekim 2023 - 15:00

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Dijital ödeme ve finansal hizmetler platformu Paycell, Trendyol’un kullanıcılarına online alışveriş harcamalarını kolaylıkla planlayabilecekleri alternatif ödeme seçeneği sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, finansal hizmetler platformu Paycell, Trendyol’un müşterilerine hayatı kolaylaştıran yeni ödeme yöntemi Paycell Alışveriş Limiti’ni sundu. Bu sayede Trendyol müşterileri alışveriş ödemelerini Financell’in (Turkcell Finansman AŞ) tahsis ettiği kredi ile 36 aya kadar taksitlendirebiliyor. Operatör bağımsız tüm müşteriler sunulan bu taksitli ödeme imkanına kolayca erişebiliyor.

Trendyol kullanıcıları, online alışverişlerde ödemeyi kolaylaştırmak için sunulan "Paycell Alışveriş Limiti" ile hızlı ve pratik bir ödeme seçeneği ile buluşuyor. Kullanıcılar, alışverişlerini yasal vade limitleri dahilinde Financell’in 100 bin TL’ye kadar tahsis ettiği krediyle 36 aya kadar taksitlendirebiliyor.

– "Banka kartı şartı yok"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Paycell Üst Yöneticisi (CEO) Serhat Dolaz, Türkiye’nin en kapsayıcı dijital ödeme ve finansal hizmetler platformu olarak, kullanıcı deneyimini merkezimize alarak finansal ihtiyaçlara çözüm sağlamaya devam ettiklerini belirterek, "Yenilikçi ödeme hizmetlerimizi genişleterek değişen müşteri ihtiyaçlarına entegre ediyor; kullanıcılarımızın alışveriş süreçlerini kolaylaştıran çözümlere odaklanıyoruz.

Teknoloji ve finansal servisleri birleştirerek sunduğumuz hızlı ve güvenli ödeme çözümlerimiz daha fazla kullanıcının finansal hizmetlerden faydalanmasını sağlıyor. Trendyol ve Financell ile yaptığımız iş birliği sayesinde kullanıcılar, ‘Paycell Alışveriş Limiti’ ile 36 aya varan taksit kolaylığından faydalanıyor." ifadelerini kullandı.

"Paycell Alışveriş Limiti" ile Turkcell’lilere de ayrıcalıklar sunuluyor.

Turkcell hat sahipleri alışveriş tutarını faturasına yansıtabiliyor. Böylece kullanıcılar, ödemelerini telefon faturalarıyla eş zamanlı yaparak herhangi bir taksit ödeme sistemini takip etmek zorunda kalmıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.