Başkentte dünkü sağanak sonrası çalışmalar sürüyor - Haber 1Haber 1

Başkentte dünkü sağanak sonrası çalışmalar sürüyor

– Meteorolojinin, bugün için de yoğun sağanak uyarısı yaptığı Ankara’da yağış yeniden başladı

Başkentte dünkü sağanak sonrası çalışmalar sürüyor

01 Mayıs 2024 - 21:02

ABONE OL

ANKARA (AA) – Başkentte dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak nedeniyle zarar gören yollar ve dükkanlardaki çalışmalar sürüyor.

Ankara’da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak, ulaşımda aksamalara, birçok cadde ve sokakta yoğun su birikintilerine, bazı ev ve iş yerlerinin su altında kalmasına neden oldu. Sağanak sonrası sabah saatlerinde suların çekilmesiyle temizlik çalışmaları yürütüldü.

Yenimahalle, Demetgül Mahallesi Şehit Cem Ersever Caddesi’nde dün akşam çöken yol, Ankara Belediyesi ekipleri tarafından onarıldı.

Dün akşam, metrekareye 70 kilogram yağış düştüğünü duyuran, 1444 araç ve 2 bin 441 personelle çalışmaların sürdürüldüğünü açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, meteorolojinin bugün için yaptığı yoğun yağış uyarısı nedeniyle araçları ve personeli belirli noktalarda bekletiyor.

Ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü Ankara’da, yağış yeniden başladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.