İsrail'in saldırılarında ölen Filistinli 4 kız kardeş için Kütahya'da gıyabi cenaze namazı kılındı - Haber 1Haber 1

İsrail'in saldırılarında ölen Filistinli 4 kız kardeş için Kütahya'da gıyabi cenaze namazı kılındı

İsrail'in saldırılarında ölen Filistinli 4 kız kardeş için Kütahya'da gıyabi cenaze namazı kılındı

01 Mayıs 2024 - 15:24

ABONE OL

KÜTAHYA (AA) – Gazze'de İsrail'in saldırılarında yaşamını yitiren 4 kız kardeş için Kütahya'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Uzun yıllardır Kütahya'da yaşayan ve Türk eşiyle eczacılık yapan Filistinli Muhammed Ziya Afifi'nin amcasının oğlunun kızları Hanan (21), Amani (19), Hale (17) ve Amira Afifi (11), İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetti.

Yakınları için Alipaşa Camisi'nde kılınan gıyabi cenaze namazına katılan Muhammed Afifi, taziyeleri kabul etti.

Afifi, gazetecilere, saldırıda yaralanan kuzeni ile onun eşinin, tedaviye alındığını söyledi.

Büyük üzüntü yaşadıklarını dile getiren Afifi, "Yeğenlerimin şehadet haberinin ardından Kütahya'daki kardeşlerimiz bizi yalnız bırakmadı. Burada yeğenlerim için gıyabi cenaze namazı kıldık. 7 Ekim'den bu yana bizi ve Filistin'i yalnız bırakmayan hem Kütahya hem Türkiye halkına teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun." diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.