Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Yozgatlıgil, Atatürk Üniversitesini ziyaret etti - Haber 1Haber 1

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Yozgatlıgil, Atatürk Üniversitesini ziyaret etti

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Yozgatlıgil, Atatürk Üniversitesini ziyaret etti

26 Şubat 2024 - 18:20

ABONE OL

ERZURUM (AA) – Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Ahmet Yozgatlıgil, Atatürk Üniversitesini ziyaret etti, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile görüştü.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektörlükte gerçekleştirilen görüşmede, Bakan Yardımcısı Yozgatlıgil, üniversitenin yapmış olduğu dijital dönüşümün örnek teşkil edebilecek bir düzeyde olduğunu ve bu adımların karşılığını yakın zamanda alarak rekabet düzeyini yükselteceğine inandığını belirtti.

Rektör Çomaklı ise üniversite olarak sanayi ve teknoloji alanında güçlü bir ortaklık ağı kurma konusundaki kararlılıklarını dile getirdi.

Üniversite-sanayi işbirliğinin daha da geliştirilmesi noktasında fikir birliğine varılan ziyaretin ardından Bakan Yardımcısı Yozgatlıgil, Doğu Anadolu Gözlemevi'nde incelemelerde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.