TUSAŞ ile KİÜ arasında protokol imzalandı - Haber 1Haber 1

TUSAŞ ile KİÜ arasında protokol imzalandı

TUSAŞ ile KİÜ arasında protokol imzalandı

26 Ağustos 2023 - 14:15

ABONE OL

KAHRAMANMARAŞ (AA) – Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) ile Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) arasında AIRBUS-TUSAŞ Havacılık Meslek Yüksekokulu'nun inşası ve yer teslimi için protokol imzalandı.

KİÜ Senato Salonu'nda gerçekleştirilen protokolde, taraflar adına imzaları TUSAŞ Tedarik ve Sanayi Başkanı Serdar Özpolat ile KİÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İbrahim Köroğlu attı.

KİÜ Genel Sekreteri Cemil Toktay ve TUSAŞ ile KİÜ ilgili birim temsilcilerinin katıldığı toplantıda, teknik konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Protokolde konuşan TUSAŞ Tedarik ve Sanayi Başkanı Serdar Özpolat, iki kurumun işbirliği içerisinde çalıştığını ifade ederek, projeyi en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.