Memleket Hareketi’nde ilk ayrılık - Haber 1Haber 1

Memleket Hareketi’nde ilk ayrılık

Memleket Hareketi’nde ilk ayrılık

22 Aralık 2020 - 10:19

ABONE OL

Muharrem İnce’nin Memleket Hareketi’nde ilk ayrılık

CHP eski Milletvekili Muharrem İnce’nin başlattığı ‘Bin Günde Memleket Hareketi’nde ilk ayrılık gerçekleşti. FED eski ekonomisti ve toplum bilimci Erkin Şahinöz, Memleket Hareketi’nden ayrıldığını açıklayarak, “Siyasetin davranış kalıplarına uyum gösteremeyeceğim, ben dikine giden bir insanım” açıklamasını yaptı.

‘Memleket Hareketi’nden ayrıldığını Twitter hesabından duyuran FED eski ekonomisti ve toplum bilimci Erkin Şahinöz, “Kurucu Kurulu’nda olduğum Memleket Hareketi’nden ayrıldım. Ayrılma nedenimi Sayın Başkan’a ilettim. ‘Siyasetin davranış kalıplarına uyum gösteremeyeceğim, ben dikine giden bir insanım. Ama size sevgim ve saygım en üst düzeyde, her zaman yanınızdayım’. Harekete başarılar” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.