Futbol: Hazırlık maçı - Haber 1Haber 1

Futbol: Hazırlık maçı

– Trabzonspor’un transfer gündeminde bulunan Dinamo Zagreb’in golcü oyuncusu Petkovic, takımının Sparta Prag ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada Hırvat ekibinin golünü kaydetti

Futbol: Hazırlık maçı
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2023 - 20:40

124 okunma

KRANJ (AA) – Trabzonspor'un transfer gündeminde bulunan Dinamo Zagreb'in golcü oyuncusu Bruno Petkovic, takımının Sparta Prag ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada Hırvat ekibinin golünü attı.

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'nın Kranj kentinde Trabzonspor'un bulunduğu yerde gerçekleştiren Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb, Slovenya Futbol Federasyonu Tesisleri'nde Çekya'nın Sparta Prag takımı ile karşılaştı.

Bordo-mavili kulübün transfer gündeminde bulunan Bruno Petkovic, kendi attığı pas sonucu oluşan penaltıyı 13. dakikada gole çevirerek takımının beraberlik golünü kaydetti. Hırvat oyuncu, 55 dakika boyunca oyunda kaldı.

Trabzonspor'un oyuncuları Maxi Gomez, Stefano Denswil, Marc Bartra, Flavio, Doğucan Haspolat ve genç futbolcular da karşılaşmayı izledi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.