Sadakat puan kazandırır - Haber 1Haber 1

Sadakat puan kazandırır

26 Mayıs 2012 - 12:14

ABONE OL

Sadakat deyince aklımıza genelde kadın erkek ilişkileri arasındaki tutum gelse de hayatın tüm platformlarında bir sadakat söz konusu aslında. Bunun en temel örneklerinden bazıları da aldığımız ürün ve hizmetlere, onları bize sunanlara olan bağlılığımız. Bunların bir yenisinden ama kendi sektöründe bir ilkten söz etmek istiyorum size bugün.

sadakat_puan_kazandirir_2.jpg Yeme içme ve eğlence sektörünün lider şirketi Istanbul Doors Group, Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetleri A.Ş. işbirliğiile sektörde bir ilke imza attı ve stanbul Doors Group’un yurtiçi ve yurtdışındaki 37 işletmesinde ayrıcalıklar sağlayacak, her harcamada kullanıcılara puan kazandıracak olan ID Card’ı hayata geçirdi. Qupaj’ adını taşıyan üst gelir grubuna yönelik sadakat programı ID Card’ın lansman toplantısında konuşan İstanbul Doors Group Yönetim Kurulu Üyesi Levent Büyükuğur, yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam ettiklerini söyleyerek, ‘Müşterilerimize farklı konseptlerde, farklı markalar sunmak hedefiyle 19 yıl önce çıktığımız bu yolda 18marka ve 37 işletmeye ulaştık.

Yiyecek içecek ve eğlence sektöründe bugün geldiğimiz lider konumumuz, bizi bir müşteri sadakat programı oluşturma noktasına taşıdı’ dedi. ID Card ile yeme içme ve eğlence sektöründe bir ilke imza attıklarının altını çizen Büyükuğur, ‘Müşterisadakat programlarının bizim sektörümüz içinde ihmal edilmiş ve yatırım yapılmamış bir konu olduğunu düşünüyorum. Istanbul Doors Group olarak misyonlarımızdan biri de sektöre öncülük edecek projeler yaratmak. ID Card’ınyeme içme sektörüne bir katma değer sağlayacağını ve diğer firmaların da bu alana yatırım yapacaklarını umuyoruz’ dedi.

İstanbul Doors Group CEO’su Cenk Akın ise yaptığı konuşmada Istanbul Doors Group’un 37 işletmesinde geçerli olacak ID Card’ın herharcamada puan kazandıracağı ve harcama tutarları yükseldikçe, daha fazla ayrıcalık sunan bir üst karta geçilebileceğini belirtirken ‘ID Card, Classic, Platinum ve Black olmak üzere 3 farklı segmentte müşterilerimiz ile buluşacak. Classic Card ile0-5.000 TL yıllık harcamada yüzde 1 puan kazanımının yanı sıra kişiye özel kampanyalar ile extra puan kazanma, doğumgününde2 kat puan, Doors Mix dergi gönderimi, etkinlik ve kampanyalardan öncelikli haberdar olma avantajı sağlayacak.

sadakat_puan_kazandirir.jpg

(Cenk Akın, Levent Büyükuğur, Tamer Haşimoğlu, Engin Oytaç)

Yıllık 5.000TL – 50.000TL arası harcamada yüzde 5 puan kazandıran Platinum Card, Classic Card ile aynı özelliklere sahip. Yıllık 50.000TL ve üzeri yıllık harcamada yüzde 15 puan kazandıran Black Card sahipleri ise tüm avantajlara ek olarak, yaz aylarında Anjelique‘e tekne transferi, yılda 2 kere Vogue’da brunch gibi pek çok ayrıcalığa sahip olacak’ dedi. ID Card için ilk yıl 600 bin TL yatırım yaptıklarını belirten Akın, ilk etapta 400 bin TL’likpuan dağıtmayı hedeflediklerini söyleyerek sözlerini sürdüren Akın Istanbul Doors Group olarak amaçlarının sadık müşterilerini tanımak ve onlara en üst düzey hizmeti sunmak olduğunu vurgulayarak , ‘Istanbul Doors Group’un yıllık cirosunda önemli bir artış sağlayacağını tahmin ediyoruz. Kısa vadede ID Card’a yeni hizmetler ve avantajlar ekleyerek daha da fazla sayıda insana ulaşacağız’ dedi.

ID Kart müşterilerine özel çağrı merkezi kurduklarını belirten Akın, ‘Istanbul Doors Group’un tüm müşteri datasını ID Card’a aktarıp tüm verdiğimiz hizmetleri bundan sonra ID Card üzerinden gerçekleştireceğiz. İlk sene, 35.000 kişiyi kartlandırmayı hedefliyoruz’ dedi. Sorduğum bir soru üzerine yurt dışındaki restoranlarında on-lıne bağlantı olmadığından aynı anda yurt dışında kazanılan puanların harcanamayacağını ama özel bir sistemle kendilerine bildirilen puanların günlük kurdan TL ye çevrilerek Türkiye’de harcanmaya devam edilebileceğini belirtti.

sadakat_puan_kazandirir_1.jpg Bugünkü güzel şeyimiz Istanbul Doors Group ve Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetlerinden geldi. Üst gelir grubunda yer alan markalara hizmet verecek, kart sahiplerinin yaşam tarzlarına uygun özel hizmetler sunacak Qupaj sadakat programı çerçevesinde vereceği hizmetlerle firmaların sektörlerinde fark yaratmalarını sağlayarak, onlara ciro artışı getirmeyi, günümüz dünyasında büyük değeri olan müşteri verisini yönetmeyi hedeflemekte. Bu durumda biz tüketicilere daha iyi hizmet ve ürün olarak geri dönmekte.

Bu sadakat programı ile bir ilke daha imza atan, rekabetçi piyasa koşullarında fark yaratacağına, süregelen başarılarının artarak devam edeceğine inandığım bu proje için İstanbul Doors Group u kutluyorum.

Yeni güzel şeylerde buluşmak üzere…

Hülya Deniz…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.