Sıcacık ayaklar - Haber 1Haber 1

Sıcacık ayaklar

05 Ekim 2011 - 9:58

ABONE OL

Ülkemizin yoğun gündemi bir yana İstanbul’un kendi gündemi de bazı konuları ele almamızı geciktiriyor. İkincisi yapılan İstanbul Finans Zirvesi’nin ardından bugün sizlere daha renkli daha yumuşak konulardan söz etmek istiyorum.

Malum önümüz kış. Bu kış da giyim kuşam dünyası hayli hareketli görünüyor. Triko elbiseler altın çağını yaşayacak mor, yeşil, saks mavisi ise siyah ve kırmızının klasikliğinin yanında yerini almış. Ancak kış demek birazda üşüyen ayaklar su alan ayakkabılar demek.

Artık bu kış öyle bir sorun kalmadı zira Türkiye’nin bir numaralı ayakkabı merkezi FLO’nun Avrupa’nın en büyük ayakkabı mağazası olma özelliğini taşıyan 100. mağazası, 24 Eylül Cumartesi günü İstiklal Caddesi’nde bulunan tarihi Anadolu Pasajı’nda açıldı.

Özel etkinliklerin gerçekleştirildiği FLO İstiklal Mağazası açılışında, tüm ürünlerde açılışa özel 9.99 TL’den başlayan fiyatlarlar ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

FLO zaten her yede var diyebilirsiniz ancak bu mağaza çok merkezi konumuyla her bütçeden insanın rahat ulaşabileceği gerek klasik gerekse spor ürünleri aynı çatı altında hiç vakit kaybetmeden bulabileceği bir konseptte düşünülmüş.

sicacik_ayaklar.jpg

Açılışını Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayanın yaptığı mağazaya yolunuzu düşürmenizi ve şıklığı ve kaliteyi bir arada görmenizi şiddetle öneririm.

GİYİNMENİN “KUZEY YÜZÜ”

sicacik_ayaklar_1.jpgDedim ya önümüz kış birçoğumuz fırsat buldukça şehir dışına çıkıp kayak yapmak ve outdoor
Sporlarla ilgilenmek için can atacak. Tüm bu aktiviteleri daha rahat ve sıhhi bir şekilde yapabilmemiz için THE NORD FACE markası 40 yıllık deneyimiyle birleştirdiği teknoloji dolu tasarımlarını görücüye çıkardı.

Bu parçalar içinde beni en çok etkileyen iki ürünün özelliği oldu. Birincisi: Çipli kayak kostümleri kaybolmaya, yaralanmaya ve benzeri her türlü nahoş duruma karşı kostümünüzdeki çip verdiği sinyalle yerinizi belirtiyor.

sicacik_ayaklar_2.jpgİkincisi ise dokunmatik ekranları kullanmaya imkan sağlayan ve sadece THE NORD FACE de bulunan özel parmak dokumalı eldivenler.

2011 kış sezonunda sırf sporcuları değil şehir hayatını da düşünülmüş. Son derece hafif ve renkli tasarımlardan oluşan koleksiyon şehir hayatını kışın gri etkisinden kurtaracak bir neşeye sahip. Macaristan’da kurdukları kaz çiftliklerinde yetiştirdikleri kazların tüyünden elde ettikleri 224gr. lık ürünleriyle ödül de almışlar.
Hafif, sıcak, şık ve sportif görünmek isteyenler bu yıl THE NORD FACE e uğramadan kışı bitiremeyecekler gibi.

Yeni güzel şeylerde buluşmak üzere.

Hülya Deniz
www.twitter.com/hlydnzz
hulya@kmedya.com
hulya.denniz@gmail.com

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.