Prof. Dr. Erol Ulusoy’dan Çok Önemli Bir Anket - Haber 1Haber 1

Prof. Dr. Erol Ulusoy’dan Çok Önemli Bir Anket

24 Ekim 2011 - 10:34

ABONE OL

Sevgili okuyucular,

Şu an İstanbul Aydın Üniversitesi, Rektör Yardımcısı ve çok yakından tanıdığım sayın Prof. Dr. Erol Ulusoy çok önemli bir bilimsel çalışmaya imza atıyor. Bilimsel çalışmalarda anket çalışmaları çok zordur. Genellikle üç beş bin anket formu gönderirsiniz, ama sadece 100-200 tanesi cevaplanarak geri gelir. Ben sayın hocama siz okuyucularıma güvenerek yardımcı olmak istedim.

Benim okuyucularımın gerçekten elit bir kesim olduğunu ve bu tür sosyal fayda yaratacak projelere gerçekten de gönülden katılabileceğinizi belirttim. Bu anketi ben cevapladım ve cevaplarken de çok keyif aldım. Yanılmıyorsam 53 tane soru vardı. Yaklaşık 8-10 dakikamı aldı. Anket bittiğinde önemli bir bilimsel çalışmada katkım olduğunu düşünmek beni mutlu etti. Siz de ilgi gösterirseniz çok sevinirim. Şimdiden katılımınız için çok teşekkür ediyorum.

Sayın Prof. Dr. Erol Ulusoy aşağıdaki açıklamaları göndermiş;

Aşağıda vermekte olduğum linkte “Türkiye’de Hukuk Kültürü Anketi” yer almakta. Bu anket ile amaç, vatandaşların hukuk kurallarına uyma ve ihlal etme eğilimlerini, hangi kurallara daha çok uydukları veya ihlal ettiklerini, suça ve suçluya karşı davranış biçimlerini, adalet duygularının temelini oluşturan olayları tespit etmektir. Sonuçların kanun yapıcıya da yol gösterici olacağı düşünülmektedir.

ANKET LİNKİ: https://www.surveymonkey.com/s/9HFGX9X

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.