Hafta İçi Her Sabah BUGÜN TV’deyim - Haber 1Haber 1

Hafta İçi Her Sabah BUGÜN TV’deyim

01 Ağustos 2011 - 11:07

ABONE OL

Sevgili okuyucularım, bu sabahtan itibaren hafta içi her sabah saat 09:10′dan itibaren BUGÜN TV’de PARANIN ROTASI isimli programımı yapıyor olacağım. Program 09:10 civarında başlayıp saat 09:55 civarında sona erecektir.

Arzu eden okuyuclarımız izleyebilirler. Programa sorularınızla katılabilirsiniz. Twitter’den soru alacağız. sorularınızı göndermek için twitter hesabınızdan @paraninrotasi yazıp mesajınızı gönderebilirsiniz. Fakat HİSSE senetlerine ait sorulara cevap veremeyeceğim. Her sabah, borsa, dolar, faiz, altın ve Euro’nun analizini bulabileceksiniz.

Ayrıca yer yer konuklarım da olacak. Mübarek Ramazan ayının ilk gününde, yani hayırlı bir günde programa başlıyorum ve bu programıma sizleri de bekliyor, göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum. Bu vesileyle hepinizin rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayınızı kutluyorum.

İnternetten izlemek için link: http://www.bugun.com.tr/bugunTv/?ref=top
Digiturk : Kanal 33D-Smart : Kanal 76
Uydu : Türksat 3A, Frekans: 10982 Mhz, Sembol: 9600, Fec: 5/6 , Polarizasyon: H(Yatay)

PİYASA NOTU: Bu yazının yazıldığı saat 02:00 itibariyle Borç tavanı limiti sorununda çözüme ulaşıldığı haberleriyle Amerikan borsalarının future endeksleri yüzde 1.20 yükselmiş durumdalar. Dolar diğer paralara karşı değer kazanırken, Altın yüzde 1′e yakın düşüş yaşıyor. Haftaya çok iyi başlayacağız. fakat saat 09:00′a kadar daha neler olur bilemeyiz.

TSK zirvesindeki emeklilik sonrasında, yeni atamalar yapıldığı için piyasalar üzerinde olumsuz bir etkisi olmaz. Bu sabah hisse senetleri piyasası sert yükselişle açılacaktır ama açılışta hemen alım yapmaya kalkışmak riskli olabilir. Dövizde ve faizde gerileme, borsada yükselişle başları ama asıl konu ondan sonrasıdır. 58-60 bin aralığında alanların bunu fırsat bilerek kâr realize edebilirler. Canlı yayında bütün gelişmeleri değerlendirmeye çalışacağım.

Sağlıcakla kalınız…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.